hillary-clinton-donald-trump“ Hillary Clinton duhet të shkojnë në burg.” ka thënë Donald Trump gjatë një tubimi në San Jose të Kalifornisë.

“Ajo është një fajtore e mallkuar” ka vijuar ai duke iu referuar historisë së përdorimit të serverit privat të e-mailit nga Clinton gjatë periudhës kur ajo kishte postin e sekretares së shtetit.

Siç raporton CNN , Trump e ka cilësuar Clinton si të rrezikshme për politikat e jashtme dhe më një temperament të papërshtatshëm për të qëndruar në krye të SHBA-së.

SHPËRNDAJE