Këngëtares së muzikës R&B mund ti ndodh një skandal I madhë pasi që sic ka njoftuar Mediatakeout.com,,mund të publikohet së shpejti një video ku Ciara në kampin Chingy ka pasur mardhëdhënie me një person i cili ka inçizuar momente erotike gjatë asaj nate dhe është i gatshëm që për 25.000 funte tia jap të drejtën autoriale tabloidit në fjalë.

Këngëtarja Ciara dëshiron të kthehet në shkollë. Ylli i muzikës, e cila filloi karrierën muzikore në moshën 16-vjeçare, aktualisht është e fokusuar në punë, por do të dëshironte të shtojë njohuritë e lëndëve të tjera pasi mendon se kjo është esenciale për jetën.

“Kam ndjekur disa vite kur isha në gjendje të shkoj në shkollë dhe të shoh miqtë e mi, andaj nuk ndjej se më mungon kjo nga rinia ime. Por nuk kam shkuar në kolegj. Do të doja të kthehem sërish në shkollë një ditë dhe të mësoj më shumë pasi dituria është fuqi, sa më shumë aq më mirë”, ka thënë Ciara.

SHPËRNDAJE