Në shtëpinë e “Big Brother VIP” dinamikat dhe debatet sa vinë e shtohen, teksa banorët janë përballur me sfida të shumta.

Egla dhe Meritoni kanë nisur një sherr të madh!

Mendimet anonime për njëri-tjetrin, kanë “ndezur gjakrat” në shtëpi!

Kush do të eliminohet, mes Silvit dhe Ledjonës?

Këto dhe disa të tjera pritet që të mësohen sonte gjatë prime të edicionit të tretë të Big Brother VIP Albania.

SHPËRNDAJE