Kriza mes SHBA-ve dhe Koresë së Veriut si edhe kërcënimet e diktatorit Kim Jong Un për përdorimin e armëve bërthamore e ka mbërthyer botën në frikën e një lufte me përmasa të mëdha, siç do të ishte Lufta e Tretë Botërore.

 

“Huffington Post” ka publikuar së fundmi disa statistika në lidhje me fjalët kyçe që po kërkohen këto ditë në të gjithë botën dhe ato janë: Lufta e Tretë Botërore; Lufta e Donald Trump.

 

Pjesë të kërkimeve të shumta janë edhe ato mbi Sirinë, lufta mes SHBA dhe Rusisë, etj

 

SHPËRNDAJE