Çfarë është Snus – “droga” më e re që po çmend futbollistët

Snus është një substancë që vjen në qese të vogla dhe vendoset brenda çamçakëzit për të lëshuar nikotinë në qarkullimin e gjakut. Thuhet se e relakson përdoruesin, ndërsa variantet më të forta mund të krijojnë një zhurmë të çuditshme në vesh.

Ndërsa është e paligjshme të shesësh Snus në Mbretërinë e Bashkuar dhe vendet e Bashkimit Evropian, përveç Suedisë, nuk është e paligjshme përdorimi i tij.

Lojtarët e Ligës Premier janë ‘të varur’ nga Snusi

Një hetim nga The Athletic është thelluar në problemin e vërtetë me Snus në futbollin anglez.

Në vitet e mëparshme, ne kemi parë sulmuesin e Leicesterit, Jamie Vardy duke mbajtur produktin në pako të vogla. Ai gjithashtu shkroi për përdorimin e Snusit në autobiografinë e tij.

SHPËRNDAJE