Filmi i saj  me emrin « Gjaku i papaster » ku Svetlana Raznatoviç alias CECA bën sex pa dorza, te cilin  film ja kishte ndaluar Arkani, tash pas vrasjes së tij, filmi në fjalë së shpejti do të shfqet për publikun… njofton agjencia informative “Presheva Jonë”

Beograd, 18 dhjetor/ AIK-Presheva Jonë

Mbrojtësit e Svetlana Raznatoviç kanë njoftuar gjykatat dje la paraqitur dëshmi se këstit të dytë të borxhit të paguar.   Për gjetjen e parave e ksinin më lehtë, por për kistin e dytë i kish parë të zitë  ullirit madje eshte zhvilluar lufte e madhe deri sa jane tubuar 500 mjë euro për paguar borxhin para se të mshelej në burg. Por, falë miqve dhe kolegëve që nuk ja kanë kthyer shpindën, ajo shume u tubua, ka thënë Ceca

Motrat Lidia Svetlana Raznatoviç dhe Ocokoljic janë dënuar në maj të vitit të kaluar për shkak keqpërdorimit të parave të ndara nga transferimi i lojtarëve të futbollit OBILIC në klube të huaja. Motrat  janë të obliguara për kthimin e shtetit  shumën prej një million e gjysmë milion euro, dhe shuma për pagesë është e ndarë në tre këste. Rata e tretë duhet të paguhet nga Ceca më së shmti deri në korrikun e vitit 2013, deri atëherë ur gjykata do ta lirojë atë nga burgu shtëpiak.

Jo vetëm kaq, aferat me Cecën në Serbi nuk kanë të ndalen pervec abuzimeve me para edhe ato reth “oqkurit”, abuzime me ish-burrin e saj Arkanin e cila ne atë kohe se ishte gjallë kishte incizuar skena erotike, duke bere sex me Shrbendzhinë. Një gazetë beogradase ekskluzivisht ka zbuloi skena seksi të Cecës (vejushkës së Arkanit) me Rade Sherbedzhija dhe Filip Gajiç në filmin “gjak të papastër” sipas romanit të Bore Stankovića nën  regji të Stojana Stojčića. Dhe për 14 vjet ishin të censuruara të dalin para publikut, sespe ishin të ndaluara nga burri i saj i fundit krimineli serbë Arkan.

Aty shifen skena se si një mashkull ja lëmon barkun e i hip here përmbi e herë ndër, tjetri me sgjinjve ja fut  do par e kështu me radhë.. Pasi Arkani rametlija ka shkruar tash edhe filmi sigrurisht të shfaqet së shpejti. Pritet që filmi në fjalë të shfaqet përmes 13 epizodave kah fundit i vitit, kur eshte ftoft, sapër t’u nxehur ata në ekt pikë dimrit ata që skane nxemje apo rrymë.

 

SHPËRNDAJE