missssCyrin, 23 nentor  -Ne Zvicer, kete jave  janë mbledhur vajzat më të bukura shqiptare nga të katërt anët ku ato jetojnë në botës. ne emsine tyre uji qe te kënaq shpirtin  “Spirit of Drini” dhe agjencia  e lajmeve “Psheva Jonë”

misisissssPasi këtë të premte në Rinora 4 në Zurih do të garojnë për kurorën e spektaklit më të madh “Miss shqiptarja në botë”, ky event që vjen nga producenti i njohur Ilir Geci. Spnsor gjneral i ketij evendmenit kultur ku do te prezentohet bukuria dhe sharmi shqiptar  eshte ndermarja zvcerane e i ujit “Sprit of Drini”, njfotn agejncia e lajmeve “Presheva Jonë”

Vajzat ka ditë që janë në Zvicër ku po realizojnë foto nga mjeshtri Avni Selmani e ku shihet edhe në këtë foto bukuria e vajzave shqiptare ka shkrirë edhe borën na alpet e Zvicrës. Ne kete evenemnt marri pjese shiptare nga trojet etnike (Shqipëria, Kosova, Maqedonia) dhe diapopra, nga Gjeneva.miskskss

SHPËRNDAJE