Nga një aksident trafiku, në Bujanoc ka humbur jetën një grua (N.B. 1952) duke kaluar një rrugë lokale e ciloa papritmas eshte goditur nga një veturë.  Për momentin as perosni e as vetura e cila shkrktoi viktimëmn sot në Bujanoc nuk dihen, njofton policia e Vranjës, raporton  agjencia informative  « Presheva jonë ». Policia lokale po vazhdon hetuesitë dhe kërkon bashkëpunim nga qytetarët me informacione që posedojnë rreth aksidentit në kërkim të personit që ka ikur pa gjurmë me veturë.
SHPËRNDAJE