2Një djalosh i ri në Shtetet e Bashkuara të Amerikës e ka pranuar publikisht se ka kryer marrëdhënie seksuale me një gomar, pasi siç shprehet ai “organi i tij gjenital doli jashtë kontrollit”.

“Unë isha shumë i eksituar dhe nuk mund ta përmbaja veten”. Kështu është justifikuar 21 vjeçari para gjykatës pasi u kap nga pronari i tij, Gideon D. Swartzentruber, duke bërë seks me një gomar në një hambar të fermës ku ai punonte.

Ky ishte një arsyetim, i cili nuk e ka bindur aspak gjykatën, e cila e ka dënuar 21-vjeçarin me 30 ditë burg, nën akuzën e keqtrajtimit të kafshëve. Sipas veterinerëve, gomari nuk kishte pësuar dëmtime.

SHPËRNDAJE