NINTCHDBPICT000174139318Politikani Britanik Simon Danczuk është vënë përsëri në sulmin mediatik për shkak të një vajze të re vetëm 22 vjeçe. Ajo ka treguar për lidhjen intime me politikanin në fjalë si dhe ka publikuar mesazhet e shkëmbyera me të me përmbajtje seksuale.

Gjithashtu vajza tregon se ajo dhe 49-vjeçari kanë bërë seks edhe në tavolinën e zyrës së tij. Në mesazhet që ajo ka publikuar 49-vjeçari i kërkon asaj të flasin për seksin dhe i premton se do të jetë i mirë në shtrat.

Ndërkohë Simon ka një vit që është divorcuar nga gruaja e tij. Me vajzën e re është njohur në Twitter dhe ai i ka shkruar deri në momentin që kanë pasur takimet private. 22-vjeçarja ka thënë ndër të tjera se ata kanë kryer seks edhe në shtëpinë e Simon, ndërkohë që 4 fëmijët e tij flinin gjumë.

SHPËRNDAJE