Preshevë, 22 mars -Drejtori i Zyrës për “Kosovën dhe Metohinë”, Marko Djuriç tha sot, duke komentuar deklaratën e Kryetarit të Kuvendit të Kosovës Kadri Veselija se Kosova nuk do të jetë kurrë një shtet dhe Presheva, Medvegja apo Nishi nuk do të jenë pjesë e Republikës së Kosovës. transmeton agjencia e lajemeve “Presheva Jonë”

Zyra e qeverisë për Kosovën, tha sot kryetari i Kuvendit të Kosovës Kadri Veseli të Preshevës, Medvegjës dhe Nish kurrë nuk do të jetë pjesë e territorit të Kosovës, por se Prishtina është dhe do të mbetet pjesë e Serbisë.

-Vesi te gezohet (“Veseli neka veseli”), por Kosova nuk do të jetë një shtet, e as Preshevën, Medvegjën e Nishin nuk do t’i shof ndonjëherë me sy, të jenë pjesë e të ashtuquajturës ”Republikës së Kosovës “, por Prishtina është dhe do të mbetet pjesë e Serbisë, por ajo do të jetë një qytetar serb” tha ata nga Zyra e KiM-it

SHPËRNDAJE