PRESSEREISE, POLIZISTEN, PATROUILLE, PATROULLIEREN,Bujanoc, 23 qershor   -“Bujanoci, për herë të parë me komandant shqiptar të Policisë” me Ekrem Krasniqin ishte ky nje lajm i mire ne janarin e ketij viti, Ishte lajm i mire jo vetëm për shumicen shqiptare por edhe për serbët e ketij qyteti duke deshmuar demokracine dhe tolerancen, sidomos duke hedhur poshte zërat se “Serbia po diskrminon shqiptaret, nuk po i len ne funksione te larta”, shkruan agjencia  e lajmeve “Presheva Jonë”

Por lajmi i larpremendur duket se ishte me shume eforik dhe “test”, cka pas gjashte muajsh ne vend te shqitrit Ekren Krasniqit, shef i policise emërohet nje serb Ivica Tasic.

Pra, Beogradi meqe i gfersheret ne dore, “pret e verdos vetë” siq thiot enje fjale popullore, duke  hequr shqiptarin, ven serbin shef të policise në Bujanoc me shumice shqiptare: Deri tash nu ka ndnje reagim nga pala shqiptare per keto ndryshime.

Sipas  portlave serbe në vend të Ekrem Krasniqit komandat të Stacionit Policorë në Bujanoc do të emërohet Ivica Tasic, duke  paralajmëruar disa ndryshime në stacionet policore në komuna tjera

Foto: Shqiptaret ne qender te Bujancoit, merkali me hedh valle, serbet me merakli me sundue..

valalvuj

 

 

 

 

 

 

SHPËRNDAJE