Bujanoc, 24 korrik  -Nje gjykate serbe nga Beogradi përmes je letre drejtuar liderit te Lugines së Preshevës Jonuz Musliut, ka denuar partin e tij LPD me 40000 din. (320 euro). N eket evendim nder tjera thuihet se kreu i LPD-së duhet te zgjedhe ose te beje pagesen per tri dite ose burg 40 ditë, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”.

Kte denim nga Boegrdai z.Musliu per agjencine e lajmeve “Presheva Jonë” e ka konsideruare skandaloz dhe te padrejtë dhe nje forme te presonit mbi te dhe partinë e tij. Me gjeresisht për denimin ne fjalë ju njoftojme nesër..

SHPËRNDAJE