Kim Kardashian do të festojë si kurrë më parë gjatë kësaj fundjave në New York City, por producentët e shout të saj të realitetit po mundohen ta mbajnë atë të paekspozuar dhe për këtë kanë kërcënuar klubet e natës se do ti dënojnë me 1 milion dollarë nëse japin ndonjë foto apo info për mediat.

Na është thënë se klubit “230 Fifth” i ishte kërkuar që të nënshkruajë një marrëveshje, sepse producentët kuptuan se klubi donte të xhironte brenda ngjarjen, mirëpo klubi hoqi dorë nga kjo marrëveshje sapo pa një nen të kontratës që nuk u pëlqeu fare.

Sipas dokumenteve, cilido njeri që bën foto apo secili informacion që del në media nga brenda, klubi duhet të paguajë 1 milion dollarë.

SHPËRNDAJE