Kryetari i komunës së Çairit, Izet Mexhiti ka deklaruar se është i nderuar për pjesëmarrjen e kreut të Bashkisë së Tiranës dhe se Shkupi do të dëshmoj se është një vatër e shqiptarëve dhe do të mbajë një shesh grandioz ashtu siç e ka Tirana me Skënderbeun.

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Lulzim Basha dhe kryetari i komunës Çair të Shkupit, Izet Mexhiti do të vendosin zyrtarisht gurthemelin për sheshin Skenderbeu, më 17 janar në Shkup.

Kryetari i komunës së Çairit, Izet Mexhiti ka deklaruar se është i nderuar për pjesëmarrjen e kreut të Bashkisë së Tiranës dhe se Shkupi do të dëshmoj se është një vatër e shqiptarëve dhe do të mbajë një shesh grandioz ashtu siç e ka Tirana me Skënderbeun.

Këshilli organizativ për shënimin e 100 vjetorit sot zhvilloi takimin e parë ku u caktua agjenda lidhur me fillimin e manifestimeve.

SHPËRNDAJE