Qytetarët në veri, vazhdojnë të kujdesen për policët që po mbajnë rend dhe siguri në këtë pjesë të vendit.

Mbrëmë vonë, banorët në Lagjen e Boshnjakëve në orët e vona u kanë dërguar policëve ushqime nga bylmeti bashkë me llokume, shkruan Veriu.info.

E pamjet e ushqimit që banorët u kanë dërguar policëve, i ka publikuar gazetari Venhar Isufi.

Postimi i plotë

Qytetaret ne veri, edhe ne keto ore te vona, po perkujdesen po zyrtaret e policise se Kosoves ne veri te vendit.

Ne Lagjen e Boshnjakeve, atyre sonte u eshte derguar nga boneret e kesaj pjese, llokume bashke me lenge, perime dhe ushqim nga bylmeti.

 

 

 

SHPËRNDAJE