Sa herë që festohet festa e Bajramit na kujtohet një fotografi e veçantë e shkrepur në vitin 1999.
Vitet e luftës në Kosovë kanë qenë të vështira, por festat, edhe pse në situatë të jashtëzakonshme lufte, janë festuar disi.

Festimin e Bajramit të vitit 1999 e tregon edhe kjo fotografi e ushtarëve të UÇK-së, të cilët, edhe pse në gjendje lufte, gjenin kohë për ta festuar atë dhe për të  ngrënë ëmbëlsira.

SHPËRNDAJE