Kryetari i Mitrovicës dhe kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar komune, Agim Bahtiri, së bashku me deputetët Mefail Bajqinovci e Arjeta Fejza dhe zv.Ministrin Hysen Durmishi, takuan banorët e Kçiqit, ku morën përkrahje të madhe për zgjedhjet e të dielës.

Bahtiri më pas vazhdoj takimin me qytetarë, duke u takuar me banorë të Koshtovës, të cilët me pjesëmarrjen e madhe treguan mbështetje të fuqishme për kandidaturën e Agim Bahtirit.

Postimi Agim Bahtirit:

Edhe Kçiqi e Koshtova lëshuan kushtrimin e fitores madhështore pa balotazh!

Bashkë Qeverisim me Mitrovicën 🤝

LVV144 | AB +4

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=410093170481463&id=100044423496553

SHPËRNDAJE