Babai i dy fëmijëve të cilët ishin binjakë, është pyetur nga mediet që të publikojë fotografi të fëmijëve të tij tashmë të ndjerë për shkak të sulmit kimik në Siri.

 

Abdul Hamid Youssef shpreson që fotografia e rëndë e fëmijëve të tij, Ahmed dhe Aiya, do ta zgjojë botën në këmbë. Fëmijët ishin vrarë në qytetin Khan Sheikhoun, i cili është i kapur nga rebelët në Siri.

 

Abdul Hamid Youssef duke i mbajtur trupat e pajetë të fëmijëve të tij.

 

SHPËRNDAJE