Në panairin e automobilave në Shangai, “Audi” ka prezantuar konceptin elektrik “E-Tron Sportback”, i cili për nga forma dhe dimensionet mund të krahasohet me “BMW X6” dhe “Mercedes GLE Coupe”.

 

“Audi E-Tron Sportback” është i gjatë 4,90 m, i gjer 1,98 m dhe i lartë 1,53 m, ndërsa distanca ndërmjet boshteve është 2,93 metra.

 

Vetura ka bateri të kapacitetit 95 kWh, e cila i siguron autonomi në vozitje prej më shumë se 500 km.

Sipas të dhënave të fabrikës, automobili nga 0 deri 100 km/h i arrin për 4,5 s, lajmi.net.

“Audi” njoftoi se “E-Tron Sportback” nuk do të mbetet vetëm në nivel të konceptit, porse versioni i prodhimit planifikohet për vitin 2019

SHPËRNDAJE