Atleti nga Serbia, Kolasinac në Londër: Unë nuk do të këndoj himnin e Serbisë !

Asmir Kolashinac është një besimtar i denjë i fesë islame, ai është me krenar se është musliman. Për besimin ai   është shrpehur se “imani ai është një nga shtyllat e jetës sime..Performanca në Londër përkonte me muajin e Ramazanit në të cilin ne muslimanët agjërojmë nga agimi deri në muzg…”, ka deklaruar për mediat serbe atlenti i  njohur në ballakn nga Serbia Asmir Kolashinac i cili në gjuajtje të gjyles ishte i suksesshëm në LO në Londër duke përfaqësuar Serbinë, njofton agjencia informative “Presheva Jonë”.

 

Londër, 7  gusht
Atleti i njohur në Serbi Asmir Kolasinac në Londër: Unë nuk do të këndoj himnin e Serbisë!
“ Nuk e di cfare t ju them për Ademin. Është folur në mënyra të  ndyrshem për te. Kurse  Sinisa Mihajlovic as fëmijët e tij nuk flasin serbisht, dhe tash është qeshrfake t’i kërkosh dikuj,  lojtarëve të këndojnë himnin kombëtar serb ?! . Unë kurrë nuk do të këndoj të ashtuquajturin “Zotin e Drejtësisë”, sepse problemi është se në himnin serbe nuk përmend ndonjë popull që jetojnë në Serbi dhe nuk di unë pse t’i rri gatitu apo ta këndojë atë?!..”  ka deklaruar muslimani  Asmir, njofton agjencia informative “Presheva Jonë”.

Në vazhdim Asmir ka pohuar se “ Unë jam shtetas i Serbisë, unë jam krenar për të përfaqësuar vendin tim. Unë nuk kanë probleme, madje edhe në mesin e të gjithë mbështetjen e Sanxhakut. I tillë ishte edhe rasti me futbollistin Adem Ljajiç, i cili u përjashtua nga ekipi, sepse ai nuk e këndojnë himnin…”

SHPËRNDAJE