Ajo thotë se “nuk më lejohet të japë dorëheqje..” ?!

Duket se po i han fjalët Atifetja, për dallim nga deklarata e fundit kur thotr ajo “se nuk du te jap dorheqje…”  kjo e fundit se ““nuk më lejohet të japë dorëheqje..” (?!) duket jo vetem me e bute por sikur edhe eshte dorëzuar duke e pare se sa eshte sahati..dhe po i numëron ditët duke kuptuar se me zor nuk mbahet karrika..kur as krrali s mujti me mbajt “bivsha” Jugosllavine e leje me kjo…

 

Ditë më parë partitë opozitare në Kosovë patën kërkuar largimin e presidentes Atifete Jahjaga.

Kjo e fundit ka thënë se asnjëherë nuk është paraparë dorëheqja e presidentit të vendit.

“Mua nuk më lejohet të jap dorëheqje, sepse kjo do të nënkuptonte procedurë tjetër të zgjedhjeve dhe ushtrues detyre të presidentit të vendit”, ka thënë presidentja e Republikës së Kosovës, Atifete Jahjaga, në një intervistë dhënë për evropaelirë./Indeksonline/

SHPËRNDAJE