Milica Gajiq (35), gruaja e Marko Millosheviçit (të birit të diktatorit serb Miloshevic) është arrestuar mbrëmë nga policia në Pozharevc. Marko bashkëshorti i saj dhe nëna e birit të tij, eveja e Miloshevicit, Mirjana Markoviç jeton në Rusi edhe pse janë në kërkim të Intgerpoli-it.njofton agjencia informative “Presheva Jonë”

Preshevë, 4 gusht

Sipas informatave Milica dhe vëllai i saj, Milan Gajiq (28) përfundoi në stacionin e policisë për shkak se ata refuzuan të tregojnë kartat e identitetit policë që u përpoqën për të legjitimuar ato.

– Në natën në mes të premten dhe të shtunën, rreth 1:10, banorët e ndërtesave aty pranë u ankuan për muzikë me zë të lartë nga baret në “Bambi Park”. Anëtarët e patrullës së policisë që erdhi në skenë u përpoq për të legjitimuar të gjithë të pranishmit ata, por Milica edhe vëllai i saj i ri ka kundërshtuar duke refuzuar për të treguar dokumentet e tij – thotë në poshtë burimet e policisië së Pozharevc, kanë njoftuar mediat serbe.

Identiteti, natyrisht, nuk arriti të fshehur, sepse ai ngrihet së shpejti në stacionin e policisë, kështu Milica dhe vëllai i saj liruar. Milica Gajiq, risjell, ka jetuar në Pozharevc, e amrtuar me djalin e ish-presidentit serb Sllobodan Milloshevic. Marko bashkëshorti i saj dhe nëna e birit të tij, eveja e Miloshevicit, Mirjana Markoviç jeton në Rusi edhe pse janë në kërkim të Intgerpoli-it.njofton agjencia informative “Presheva Jonë”

SHPËRNDAJE