srbija-2Preshevë, 23 maj  -Te arrestuar jane kater persona nje nga Bujanoci,  dy te rinje tjere nga Presheva (28 dhe 38 vjet) dhe nje burre 46 vjeç nga Nishi, njofton agjencia  e lajmeve “Presheva jonë”

 

Policia serbe e Vranjë në tre aksione të veçanta ka arrestuar disa persona per trafik te”qenje njerezore tek te cilet  jane  gjetur 27 emigrantët pa dokumenta në Vlladiçin Han dhe Bujanoc. Sipas policisë, emigrantët ka udhëtuar me katër persona.
Për shkak të kalimit të paligjshëm të kufirit shtetëror dhe kontrabandimin e njerëzve, me urdhër të Zyrës së Zëvendës Themelore e Prokurorit Publik në Vladicki Han, njeriu i parë moshës 27 vjet nga vendim të veçantë Bujanocit në paraburgim për 48 orë.

Te arrestuar janekater persona nje burre 46 vjeç nga Nishi, nje ng Bunaoci dhe si dhe dy te rinje nga Presheva (28 dhe 38 vjet)  me urdhër të Zyrës së Zëvendës Prokurorit Publike Komunale në Vranjë.

SHPËRNDAJE