Arnold Schwarzenegger raportohet se do të jetë pjesë e projektit të ri “Terminator” që është duke u planifikuar të realizohet së shpejti. Agjencia CAA thuhet se është duke kontaktuar me studiot si Universal, CBS Films, dhe Sony dhe Lionsgate Pictures për filmin e ri.

SHPËRNDAJE