Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Organizatën e Kombeve të Bashkuara, Nikki Haley, ka vlerësuar se Kosova duhet ta forcojë qeverisjen dhe sundimin e ligjit, transmeton agjencia  e lajmeve “Presheva Jonë” nga Kombet e Bashkuara.

 

Haley: Kosova duhet të forcojë sundimin e ligjit

Gjatë një debati për konfliktet në Evropë, Haley po ashtu ka thënë se Kosova e meriton të jetë anëtare e OKB-së. (“US Ambassador to UN: Kosovo deserves UN membership“)

Kosova duhet të jete pjesë e OKB’së, ka deklaruar ambasadorja Haley.

“Duhet të njihet progresi i Kosovës. Kosova duhet të jetë anëtare e OKB’së dhe anëtare e barabartë e komunitetit ndërkombëtar”

SHPËRNDAJE