Medvegjë, 27 korrik  -Ambasadori rus në Serbi, Aleksandar Chepurin sot ka qendruar në Medvegjë, qytet ky afer fshatit “Medvedev” per t ja dhuruar nje veture dedikuar Shtepise se Shendetit ne ekte qytet, nga një mision humanitar rus, drejtor i te cilit është nipi i ish-kryeministrit rus Jevgeni Primakov, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

Mesohet se ambsadori rus Chepurin eshte pritur nga vëllezërit serb, pa shqiptaret, n e te cilen vizite nuk eshte pare asnje lider nga keto treva te banuar me shumice shqiptare.

“Ne shpresojmë se automjeti, e cila është një dhuratë, të jetë me dobi të qytetit dhe ne shpresojmë se askush nuk do të dyshojnë se ky automjet do te përdoret për qëllime humanitare..” tha Chepurin sot ne Bujanoc.

Ai nuk ka dashur të përgjigjet pyetjejeve të një gazetari serb se si e  interpreton artikulliun e shkruar nga Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vucic, ku bene fjalë për dialogun mes  Serbisë dhe Kosovës.

 

SHPËRNDAJE