Po, mirë o Ali qashtu  valla është..pajtohem ama…nuk pajtohem me atë se shqiptarët në Maqedoni po preken…po vriten, po therren, po burgosen..Nuk po di për zotin cka po ndodhë me kta liderët  shqiptarë të “Republikata Makendonskata”..duket se  jenë pie (dehur)  duket me limonata, bozë Tetove..Ai tjetri me mjekër Thaci i TE para ca ditësh në Preshevë apeloi tek liderët e Luginës për unitet?!..thuase atje ne FYROM e paskan knaq e ky tash po mban nasihat .. Ky tjetri tash Ali begi thote se nuk guxon me u prek kush Veriun e Kosovës.. po me dal naj hundlesh e me thaë “o Alio, po kshyre more aborrin tonë, se si makendocishkavellat para hundëve po ti vrasin shqiptart e juve pike drekës..eu, eu djalë, marre ju koftë bre..”

Cka tha, sot Alija për Veriun i bjen sikur ky Hashimi jonë Kosovës pa lesh  (për dallim nga Meduhi) me thanë sot a nesër se nuk guxon t’i prek, t’i vras askush shqiptarët e Maqednisë…Që sigurisht  ndonjëri nga lideret e shqiptare të FYROM-it do të kcejke dhe do të thoshte “po ne cka jemi ketuo o Hashimooo ,..a po rruajmë vo a ?!..” Zdim valla deri tash atje ne Maqedoni liderët  shqiptarë po duket se po rrujnë vo e makedoci, taka, taka tuka,tuka me kalshnikov  po rruajnë, po vrasin shqiptarë…makedonskata nacija, bez nacija… po vrasin  shqiptarë si n kohën e kralovinës… e  shqiptarët  protesto e vajto…

 

SHPËRNDAJE