Kryeministrit në detyrë Albin Kurti ka thënë se Vetëvendosja nuk i ka vënë vija të kuqe LDK’së, por partia e Isa Mustafës ka zgjedhur anën e saj.
Kurti tha se se lidershipi i Lidhjes Demokratike të Kosovës kaloi në anën tjetër.


“Ne nuk iu kemi vënë vijë të kuqe LDK-së, por lidershipi i kësaj partie kaloi këtë vijë të kuqe dhe kaloi në anën tjetër”, ka thënë Kurti në RTSH.
Ai gjithashtu, ka thënë se partia që ai drejton në zgjedhjet e ardhshme duhet të dalë ‘më shumë se e para’, duke kërkuar kështu që të arrijë të fitojë më shumë se gjysmën e vendeve në Kuvend, në mënyrë që të mos ketë koalicion qeverisës sikur në rastin e fundit me LDK-në.

SHPËRNDAJE