Bernë, 15 shkurt– Qendra e Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Zvicër ka organizuar një varg takimesh ne mes delegacionit te Lëvizjes VETËVENDOSJE dhe bashkatdhetarëve ne Zvicër. Takimet me bashkatdhetarë do të mbahen në Lozanë, Bulle (Friburg) dhe Bernë njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë” nga Zvicra.
“Qëllimi i ketyre tubimeve te delegacionit nga Prishtina ma bashketadhetarët tane ne Zvicër eshte per t’u njftuar mbi situaten e vështire ekonomike dhe politike që po kalone popuilli i Kosovës tete 18 vje tpas clirmit dhe 8 vjet pas nkohjen se pamavresise sheti me te ri ne Evropë.  Ju njoftojmë se nga data 18 deri me 19 shkrut, një delegacion i Lëvizjes VETËVENDOSJE! i kryesuar nga Albin Kurti do qëndrojë në Zvicër..” tha për agjenci e lajmeve “Presheva jonë” ne Zvcër Ec.dipl. Muje Shala, kryetar i deges se VV në Zvicër.

 

Sipas njoftimit, pjesëmarrës në takime do të jenë : Albin Kurti, Hysen Durmishi  dhe Sami Kurteshi.
LAUSANNE:
E shtunë 18 shkurt 2017, ora 18:00, Club Alpin Suisse, Rue Charles Monnard 6
BULLE(FR) :
E diel 19 maj 2017, ora 14:00,  CO de la Gruyère: Rue de la Léchère 40
BERNË
E diel 19 shkurt 20167, ora 18:00, Resaaturant Basren, Bernestrasse 25
Qendra e Lëvizjes VETËVEDOSJE! në Zvicër.

SHPËRNDAJE