Gjenevë, 9 nëntor/AIK-Presheva Jonë

 

Kreu i “Vetvendosjes” këtyre ditëve aktivitetin e vete  e ka zgjeruar jashta vendit. Sipas zyres së “Vetvendosjes” në Prishtinë Albin Kurti im shoqëruar nga Dardan Molliqa, aktualisht gjenden në Londër, ndërsa në fund të kesaj jave në Zvicër, njofton agjencia informative “Presheva Jonë”.  Gjatë qëdnrimit në Zvicër ai do të mbaje tubime të Gjenevë dhe Cyrih me bashkëatdhetarët  tanë në ketë vend.  Këto tubime do të mbahen gjatë ditëve të vikendit.

 

 

SHPËRNDAJE