20 MINUTEN: Pas një sër shkrimesh dhe raportesh te gazetave dhe mediave zvcerane, shkrimi i radhës për Albana Azizin, konkurruesen për “Eurovision 2011” në Baku për ta përfaqesuar Zvceran ka shkRuar sot gazeta “20 minuten”.    

Kështjalla Pepshi

Bernë,15 nëntor/ AIK-Presheva Jonë

 shkrimin e radhës të kësaj gazete me titull “Mbremje femrash në Touch Club” të prirë nga Albana Azizi dhe Djane Juli Lee për disa  orën kënaqën publikun  zviceranë në bernë.  Me shume Ladypower kthehet eventi Berne Baby Berne ne vendin e vet, ne Touche Club.

“ Berna ka femra Talente”, këngëtare të mkira dhe ambicuioze  ka thënë  organizatorja Slavia Karlen. Dhe mu për ketë Slavia ka angazjhuar, ka ftuar dy femra te fuqishme: Modele dhe valltare Julia Michels ” Djane Juli Lee” qe nje vjet ben muzik profesionalle dhe Kengtarja Albana Azizi me zerin te bukur qe mahniti publikun zvceran. Gazeta zvcerane 20 Mminuten”  ka nxejrru një foto të përbashkët të LadyPower: Djane Juli Lee dhe Kengtarja Albana Azizi preformojnë së bashku.

SHPËRNDAJE