visssiBerne, 23 shtator –Makina e kryetarit të Konfederatës ështe goditur sot në autostradë, pa pasoja te medha,  Shpejtësia është origjina e aksidentit që ka ndodhur e premte rreth 18:30, në A16, Kryetari i konfederatës nuk u lendua, tha Policia kantonale e Jura, njofton agjencia e lajmeve Presheva Jone”  nga Zvicra.

Makina ishte duke udhëtuar nga Delémont drejt Glovelier kur, në kulmin e Bassecourt. Presidenti i Konfederatës, të padëmtuara, ishte në gjendje për të vazhduar udhëtimin e tij në bordin e një automjet tjetër dhe për të vazhduar vizitën e tij zyrtare.

SHPËRNDAJE