Preshevë, 11 qershor  -Në një aksident trafiku që ndodhur sot para pak minutags në fshatin Tërrnava pranë Preshevës, një djalë pesëvjeçar ka marrur lendimet trupore, njofton agejncia e lajemeve “Presheva Jonë”

Sipas Drejtorisë së Policisë së Vranjës, aksidenti ishte për shkak  “Zastava 10” (VR) godet keq  fëmije pesëvjeçar që po udhëtonte.

Nga ky aksident, fëmija ka amrrru lendime te”rëndë dhe u transferua në Qendrën Shëndetësore Vranje dhe me u dergua drejt Qendrës Klinike ne Nish.

Drejtoria e Policisë Vranjë thotë se do të ngrihet një ankesë penale kundër shoferit Zastava 10 (52) për një vepër penale, një vepër serioze kundër sigurisë së transportit publik

SHPËRNDAJE