Bujanoc, 24 korrik  -Në fshatin Sumolicë afër Bujanocit dje pasdarke ka ndodhur një aksident trafiku, në të cilën ka pësoi rëndë me lendime te medha trupore nje gur e mnoshes moshës 48 vjeçe, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë” duke ju referuar burimeve policore nga BU.

Vetura “Peugeot 407” në rrugën e Sumolicës, pos kesaj gruaje e cila ju eshte nenshtruar urgjences ne spital,  taksirati i zen edhe dy meshkuj duke  i shkaktuar palge te lehta nje burr i moshës 49 dhe një djal i ri, 19 vjeç.

Një zëdhënës i Departamentit të Policisë në Vranjë, Dragan Stamenkovic, tha se për shkak të krimeve serioze per cenimin e sigurise së trafikut publik, kundër shoferit eshte ngrtiur akuzë penale.

SHPËRNDAJE