Rreth ores 23:00 ka ndodhur nje aksident ne rrugen e vjeter , saktesisht mes fshatit leran dhe bushtran, ku nje vetur e tipit passat me targa zvicerane ka goditur nga mbrapa veturen tjeter po ashtu te tipit pasat me targa te serbise,njofton agjencia e lajmeve PreshevaJone.

 

Vetura e tipit passat me targa te serbise, ka qene e parkuar 
gjysem ne rruge, ku si pasoj e jo ndriqimit te rrugeve dhe pakujdesia e shoferit te vetures tipir passat me targa te serbise ka ardhur deri te aksidenti i sontem i ndodhur rreth ores 23:00.
Patrulla e policise doli shume shpejt ne vendin e ngjarjes , gjithashtu eshe ndihma e shpejt ku sipas deklarimeve te marruna nga policia ka pasur persona me lendime te lehta e te cilet jane derguar menjeher per spitalin e Vranjes

 

Gazetare i agjencise se lajmeve PreshevJone ne teren gjate bisedes me policet e ndrrimit Fategzim Salihu dhe Krenar Jahiu gjithashtu apeluan tek popullata te ken kujdes me te shtuar dhe tjen me vigjilent qe te mundemi sbashku te i ikim aksidenteve te tilla.

 

 

SHPËRNDAJE