Preshevë, 13 maj  -Në qytetin e Sllatinës, në rrugën kryesore Prozor – Jablanica, këtë mëngjes ka ndodhur një aksident trafiku, në të cilën shoferi i kamionit humbi kontrollin dhe u përplas me një shkemb, njofton agjencia e lajemeve “Presheva jonë” duke ju referuar mediave kroate

Ai tha se oficeri detyrë në qendër të operacioneve të MUP.it kroat, se një aksident ka ndodhur rreth orës katër në mëngjes.

“Kaminoni me targa shqiptare i drejtuar nga T.B  shteast nga shqipëri, u përplas me një gur. Për fat të mirë, nuk ka të plagosur, por dëme materiale kamion-së”, njfton Ministrisa e Puneve te Brendshme.

Pas aksidentit, patrulla e policisë menjëherë erdhi në vendin e ngjarjes, duke pezuluar trafiku gjatë natës

Këtë mëngjes, trafiku në këtë seksion, është vështirësur, ku funksion vetem një kahje. Hetimet e policisë që do të përcaktojnë rrethanat në të cilat aksidenti u vazhdua në mëngjes.

SHPËRNDAJE