gushttt

Presheve, 27 gusht  -“Shqiptaret ne lufte me Malin e Zi” dhe “Armata  Shqiptare Kombëtare -AKSH kercnon Mali e Zi për demarkacikonin (“Albanci bi u rat sa Crnom Gorom. Teroristička “Albanska nacionalna armija”, naslednica OVK ponovo šalje pretnje“) jane keto vetem disa toituj qe ka treondiure mewdiat serbe dhe malaziase duke rpitur 1 shatorin  ku dot  evendopset per demarakcionin per te cilu akt antikombetar eshte mbolizuiar opozita shqiptare ne Kosovë ne ne ofanziva te mbrdhsme (ne parlament) dhe te jashtme ne rpoesta gjithpopullorepèa ar kuvedit.

 

AKSH fton deputetët të mos e votojnë Demarkacionin

“Deputetët të cilët votojnë pro marrëveshjes me Malin e Zi do të trajtohen si tradhtarë dhe do të mbahen mend si të tillë”, thuhet mes tjerash në një deklaratë që  ka ardhur në adresë të Agjencisë së Lajmeve “Presheva Jone” me emrin e Bashkim Shqipëria.

Ndryshe, sipas gazetave serbe “ajo që e quan veten Armata Kombëtare Shqiptare kërkon nga deputetët e Kuvendit të Kosovës që mos ta votojnë demarkacionin me Malin e Zi.”

Në mes tjerash në këtë deklaratë thuhet se “AKSH është duke vëzhguar dhe se do të qëndrojë në pikat e caktuara”.

Po ashtu AKSH bën thirrje edhe palës malazeze që mos të pajtohet me një marrëveshje të tillë sepse “kjo do të thotë luftë mes dy popujve”.

SHPËRNDAJE