Aleanca Kosova e re gjatë ditës së sotme ka zhvilluar takime të shumta me strukturat organizative të partisë bashkë me presidentin e saj, z. Behgjet Pacollin, kryesisht në rajonin e Prizrenit.


Një delegacion i tyre, sot bashkë edhe me z. Islam Pacolli, kanë vizituar Teqen e madhe në Rahovc ku edhe e kanë takuar Sheh Besimin.


Duke e vlerësuar lartë Teqen e madhe të Rahovecit, ata shprehën mirënjohjen për këtë institucion që në kohët më të vështira, ishte në shërbim të kombit.
Vlenë të theksohet se z. Islam Pacolli si një njeri i fjalës dhe puntorë, së fundi po gëzon mbështetje të kënaqshme në opinion, e kjo vjen edhe për shkak të përgjegjshmërisë por edhe racionalitetit të tijë sidomos në legjislaturën e kaluar.

SHPËRNDAJE