Delegacioni i komunës së Bujanocit i përbërë nga Shaip Kamberi, kyrtetar komune dhe Galip Beqiri, kyretar i KNSH vizituan Akademin e Shkencave dhe Arteve të Kosovës në Prishtinë.

Bujanco, 31 janar /AIK-Presheva jonë

Delegacioni i përbërë nga kryetari i komunës së Bujanocit Shaip Kamberi dhe kryetari i Këshillit Kombtarë Shqipëtar Galip Beqiri zhvilluan një takim me kryetarin e Akademis së Shkencave dhe Arteve të Kosovës Akademik Hivzi Islamin, vizita pati karakter përurues me rastin e përzgjedhjes së Akademik Hivzi Islamit në krye të këtij Institucioni. (ens)

SHPËRNDAJE