qosja1Mendjedrituri Rexhep Qosja duket se ka verjtur qe disa portale kosovare “i kane hipur skiave n midis veres” diteve te fundit me disa shkrime te paguara apo argat te dreqit,  me hedhin vrere e gure mbi Turiqne aleatin me te forte te Amerikes dhe Kosoves. Prandaj ai jep një mesazh madhështor popullit koosvare te heqin dore nga keto shkrime dhe t mos jene vegle e agjenturave te huaje dhe t’mos flasin me gjuhë të shkaut për Turqinë!

[yframe url=’https://www.youtube.com/watch?v=lglepQJc6sU’]

SHPËRNDAJE