AIK «PRESHEVA JONË » së shpejti mund ta lexoni me abonim, kodime…

Agjencia Informative Kombëtare « Presheva Jonë » në mbledhjen e fundit të stafit të saj ka dalur me një bilanc të suksesshëm të ecjes së agjencisë informative « Presheva jonë ». nuk është  fjala vetëm tek (fansat) por rritja e hovshme e lexuesve, vizitorëve tanë është fascionuese…sidomos nga janari i këtij viti.

 

Preshevë, 28 maj

 

Në në fakt i kemi pritur suksese të tilla duke i besuar ekipit profesional, por dorën në zemër jo edhe kaq shumë, për nje ecje të tillë, që sinqerisht nuk e kemi pritur. Lirisht mund të themi, madje edhe të mburremi se e filluam me 2 gazetarë sot agjencia ka 20 gazetarë, e  filluam me 3 lajme në ditë,  sot « fabrika jonë » informative prodhon  30 lajme në ditë, e filluam me 4000 vizitorë, sot agjencia për cdo ditë ka 40.000 vitzitorë apo mbi 500.000 mijë klikime. Në fillim nga citonin 2-3 agjenci, mediuame sot gati 30 agjenci kombëtare dhe ndërkombëtare citojnë, shërbehen nga agjencia informative kombëtare « Presheva jonë ».

 

Pra e gjiithë ky sukses është  i përbashkët me lexuesit tanë, por padyshim edhe i ynë për shkak korrektësisë, besueshmërisë, shpejtësisë dhe objektivitit të lajmit dhe raporteve nga vendi, terreni, diapsota dhe bota.  Këtë suskes munda ta ndajmë bashkarisht edhe me kolegët tanë të mediave shqiptare në Kosovë, Shqipërie perendim për shkak bashkëpunimit reciprok. Politika jonë redaktuese, sidomso panashmëria jonë poltike  dukuri kjo mjaft e cmuar në shoqërinë tonë, që pak media mund ta mbajnë frontin e paanshmërisë, ka berë që sot agjencia « Persheva Jonë » të jetë kooperative dhe konkurrente me mediat tona simotra në Kosovë e Shqipëri.

 

Dmth ne si agjenci informative,  sot nuk jemi sikur dje, epor as  nesër, sigurisht nuk do të jemi sikur sot…ne po ecim…Pretendimet, synimet tona janë edhe më larg..ku për cdo ditë po hapim horizonte dhe po japim provimin e iformaicioneve profesionale, të shpejta dhe objektive deri tek ju lexues, vizitorë të nderuar. Prandaj i gjithë ky sukses na ka  shtyrë të mendojmë dicka interesant për ju dhe për ne. Së shpejti agjencia « Presheva jonë» të cilën përvec në faqe intereneti, mund ta ndicni edhe në telefonat,  mobilat dhe në iphon-at e juaj ..kemi vendosur që lajmet tona (nga aktualiteti dhe eksluzivteti) t’i kodojmë, me abonim dmth me pagesë.

 

Abonimi, kodimet dhe pagesat për mediume dhe agjenci informaitve aplikohen edhe ne Zvicër dhe kudo në perendim për shkak lexushmërisë dhe beuseshmërisë, sidomos per ruajtjen e së drejtës autoriale të shkrimeve të cilat shpesh i lexojmë në media tjera, duke harruar kolegët tanë ta citojnë burimin e informacionit. Por, këto ndryshime nuk do të bëhen për gjithë lexuesit, vizitorët tanë…Këtu, përjashtim do të kenë ata besnikët, që e kanë bërë agjencinë « mik të shtëpisë » dmth që kanë berë « Like ». Pra për këtë ketegori të lexuesve tanë besnik kemi menduar mirë për ta, do të kemi oferat dhe bashkëpunim special…Besoj se do të keni mirkuptim për keto risi, surpiza ditëve të ardhshme në agjencinë tonë dhe të juaj…

 

REDAKSIA

SHPËRNDAJE