Kryetari i Mitrovicës dhe kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar komune, Agim Bahtiri, ka takuar pronarë të biznesve të mëdha të qytetit, ku është zotuar t’iu ndihmoj edhe në të ardhmen.

Postimi i Agim Bahtirit:

E kaluara ime është kryekput e lidhur me biznesin. Unë njoh gjuhën e tyre në mimikën e fytyrës, leje më të ulemi e të flasim.

Me pronarët e bizneseve të suksesshme në Parkun e Biznesit folëm hapur për të ardhmen e Mitrovicës. Unë u premtova se do t’i përkrah si kryetar komune, që të gjithë ata që kanë plotësuar kriteret, do të kenë tokën në shfrytëzim që të rrisin biznesin e tyre edhe më shumë. Teksa, në vizitën tek “Mitro-Plast” pashë një organizim për t’ia marrë lakmi që nuk dallon fare nga fabrikat moderne europiane.

Biznesmenët e dijnë se kush duhet të udhëheq dhe i falenderoj për përkrahjen! Bashkë Qeverisim!

LVV 144 | AB +4

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=405771537580293&id=100044423496553

SHPËRNDAJE