Kryetari i Mitrovicës dhe kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar komune, Agim Bahtiri, ka mbajtur takime me banorë të Shupkovcit, Trepçës e Bairit

Postimi i Agim Bahtirit:

Tubimet madhështore të përkrahësve tanë na përcollën edhe në Shupkovc, Trepçë e Bair.

Të gjithë e kanë kuptuar që formula e duhur për udhëheqjen e Mitrovicës është Lëvizja Vetëvendosje dhe puna e përkushtuar e ekipit tim.

Bashkë Qeverisim nga 18 Tetori!

LVV 144 | AB +4

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=403745607782886&id=100044423496553

 

SHPËRNDAJE