Fale Zotit se me te nuk kam pasur fëmijë edhe pse ai ka pasur dëshirë…dhe jo momenti si erdhi..po të kishim pasur fëmijë shumë më keq, sepse do të ishte më tragjike një ndraje për fëmijërt se sa për ne…  eshte shprehur Adriana Kranbegu

 Paris, 10 mars (AIK-Presheva Jonë)

Kësaj radhe duket se ka përfundur gjithcka mes Adrianës dhe Christianit…Kur nuk shkon, nuk shkon..me zor nuk mbahet « dashuria »..Gjithcka eshte amortizuar mes Adrianes dhe burrit të saj dhe sot i ka thëne perfundimisht « ciao » !  e fundit, lamtumiren e fundit. Kjo fjale e fundit Christianin e ka bërë me fol vete me vete pas 15 vjetsh bashkë, me fotomodelen, bukuroshen, mankenen e njohur  boterore ka  shkruar sot « Paris Match ». « Burri im kur kishte nderpre lojë n dhe për t’mos luajtur më, unë kishe emdnuar ndryshe se do të kishim një jetë të qetë..npor ndodhi e kundërta filluam një djetë tjet me një ritëm dinamik, të shpejtë në 300 km/h…une nuk mundem ashtu, jam lodhur me të. I tash lamutmire, ai ta shikojn errugne e vete e une timen.  U në jam e re me vetem 39 vjeqe..kam nevoje për një jetë stabile, kam përspektivën përpara.. » ka deklaruar Adriana. Ajo po ashut ka thënë , se fale Zotit se me te nuk kam pasur fëmijë edhe pse ai ka pasur dëshirë…dhe jo momenti si erdhi..po të kishim pasur fëmijë shumë më keq, sepse do të ishte më tragjike një ndraje për fëmijërt se sa për ne…

SHPËRNDAJE