Gjate dite se sotme, presidenti i federates se futbollit te Kosoves z. Agim Ademi eshte pritur ne ambientet e reja te FIFA-se ne Paris, nga i pari i i saj z. INFANTINO.

Vlene te theksohet se z. Ademi po qendron ne Paris per te ndjekur nga afer eventin me te rendesishem te futbollit ne kuader te klubeve ne Evrope dhe bote.

Nga ky takim mund te konstatojme se demantohen te gjitha fjalet qe fliteshin larte e posht muajt e kaluar kinse z. Ademi nuk eshte i mirpritur nga UEFA e FIFA, kjo pasi qe kjo pritje nga z. Infantino ka pasuar nje seri takimesh te te parit te FFK-se, me shefin e UEFA-se, z. Ceferin.

SHPËRNDAJE