A duhet të jep dorëheqje Drejtori i Agjencisë Kosovare të inteligjencës (AKI)? (3 Video)

“Ama, që shteti im, Kosova ime e mjerë, e gjakosur deri në palcë, dhe e ndihmuar deri në qiell nga NATO-ja dhe Bashkimi Evropian, bashkë me SHBA-në, për tu krijuar si shtet, të mund të krijojë Agjenci të tillë vrastare, unë nuk e kisha besuar kurrë”, thotë gazetari Milaim Zeka, i kërcënuar me ekzekutim.

Ndiqni videot e mëposhtme.

 

SHPËRNDAJE