hashkaaaPresidenti Hashim Thaçi nuk pati përgjigje kur u pyet nëse do të donte të kishte një të dashur të gjinisë së njëjtë?

Hashim Thaçi President i Kosovës nuk ka përgjigje kur pyetet nëse do të martohej me një mashkull. Ardian Arifaj, këshilltar i Thaçit pas heshtjes së Presidentit u ngut të thoshte ‘po bëjmë hajgare pak’ para se Thaçi të largohej nga konferenca pas marshit për komunitetin LGBT në Prishtinë.

Në marshin për këtë komunitet Thaçi tha se ‘të gjitha të drejtat e çdo qytetari, të çdo komuniteti janë të garantuara me Kushtetutë dhe ligje”.

SHPËRNDAJE