Librat zgjerojnë horizontin e mendimeve, duke e pasuruar atë me ide të reja dhe duke bërë që gjërat rreth vetës t`i shohim ndryshe, pasi që përmbajtja e tyre gjithmonë jep një mesazh i cili do të ndihmojë që disa tabu të zhduken.

8 librat që duhet t`i lexoni para se të bëheni 30 vjeç

Përdoruesit e “Quora” kanë radhitur tetë libra të cilët po që se nuk i keni lexuar duhet t’i lexoni patjetër pa mbushur 30 vjet.

1.“Grapes of Wrat” nga John Steinbeck
2.“On the Road” nga Jack Kerouac
3.“Diary of a Young Girl” nga Anne Frank
4.“The Kite Runner” nga Khaled Hosseinni
5.“The Time Traveller’s Wife”nga Audrey Niffenegger
6.“The Last Mughal” nga William Dalrymple
7.“The Little Prince” nga Antoine de Saint- Exupery
8.“The Last Lecture” nga Randy Pausch dhe Jeffrey Zaslow

SHPËRNDAJE