restttMehmet Ramusa, patron i Restauarantit  te njhur ne Lausanne (CH) Le Florissant me familje, me ekipin dhe personelin e tij prej  20 vetash ju uron nga Zemra 28 Nentorin – Diten e Flamurit klientëve te tij, shqiptarëve ne Zvicër e diaspore dhe gjithe shqiptareve ku do që janë ! Urime per shumë mote !nentzoriri111restlozdsc01427resttssdd

 

SHPËRNDAJE